Dips, hummus og lign.

4 x sunde dips

Recently20Updated41_zpsjvau1fc1.jpg

 photo Recently Updated41_zpsjvau1fc1.jpgJeg prøver altid at sætte nogle sunde alternativer på bordet, når jeg får venner eller familie på besøg. Chips og chokolade skal der selvfølgelig også være plads til, men nogle friske grønsagsstave og en god dip kan altså også være lækkert at snacke 🙂

Her er fire forslag til dips, som alle er lette og hurtige at bikse sammen.

1. Denne her wasabi dip bliver vidst ikke meget nemmere. Den er dejlig frisk i smagen og man føler sig nået så sund, når man sidder der og kører grøntsagsstænger ind i munden 😉 Man kan selvfølgelig selv bestemme, hvor stærk den skal være, men da jeg servede denne for min far, som nærmest synes ketchup er stærkt, så var jeg påpasselig med mængden af wasabi! Find opskriften HER.

2. Hjemmelavet pesto er noget af det nemmeste at lave, og så er der endda en hel del penge at sparre. Denne her spinatpesto er lavet på solsikkekerner i stedet for pinjekerner, som jo desværre er ret dyre. Find opskriften HER.

3. Her har I min version på en nem og sund ærtemos, som enten kan spises med grøntsagsstænger eller bruges som en del af et sundt aftensmåltid. Jeg tænker blandt andet, at mosen ville stå godt til et stegt kyllingebryst eller en hakkebøf. Find opskriften HER.

4. Humus er en klassiker. Denne version har jeg pimpet med noget frisk persille. Mums! Find opskriften HER.

Måske kan du også lide disse indlæg

2 Kommentarer

 • Reply
  Amalie
  8. juni 2015 at 20:51

  Humus lyder lækkert! Hvor køber du tahin hende? 🙂

  • Reply
   Katharina
   9. juni 2015 at 7:35

   Mange supermarkeder er efterhånden begyndt at sælge det, men ellers så hos grønhandleren 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.