Idag er det nøjagtigt et år siden, at jeg åbnede dørene for mit kære Rødbede Bageri og begyndte at dele mine madpassioner og opskrifter med jer. Tusind tak fordi I har lyst til at følge med, kommentere, like mine billeder på Instagram, følge mig på Bloglovin og dele mine opskrifter på Facebook.
Det skal selvfølgelig fejres, at bageriet har haft været åbent i et år nu, så derfor har jeg lavet denne raw kokoskage, som blev en stor succes. Jeg nåede faktisk kun at få et lille bitte stykke selv, før den var spist!
Det skal du bruge:
200 g. mandler
150 g. dadler
3 spsk kokosolie
1 dl. kokosmel
200 g. cashewnødder
2 dl. kokosmælk (den tykke del af det)
½ dl. agavesirup
Friske bær til pynt
Sådan gør du:
1. Først skal bundes laves, så den kan komme på køl. Blend mandlerne i en minihakker til de får en grov melagtig konsistens. Færdigkøbt mandelmel kan helt sikkert også bruges, jeg kan bare godt lide, at der også er lidt at tygge i.
2. Hak dadlerne og bland dem med de hakkede mandler, kokosolie og kokosmel. Blend det hele med en stavblender.
3. Pres det hele ned i en rund form med en diameter på ca. 23 cm. og sæt bunden på køl.
4.Så er det tid til at lave fyldet til kagen. Bland cashewnødderne med kokosmælk og agavesirup i en skål og blend til det får en let cremet konsistens (bare roligt den bliver mere fast, når den kommer på køl). Hæld fyldet ovenpå bunden og sæt kagen på køl i minimum en times tid.
5. Tag kagen ud og pynt den med en masse friske bær.
1 kommentar
malou
4. april 2015 at 12:46Hej fin blog du har
Jeg har skrevet et personligt indlæg på min Blog du må godt tjekke det ud Og skrive en kommentar knus Malou <3
http://fashionmulle.bloggersdelight.dk/2015/04/taler-ud-om-min-angst/