Aftensmad/ Kødretter

Krydrede oksedeller med kikærter

11116631_1604769863112980_1305687327_n_zpswl2gdje7.jpg

 photo 11116631_1604769863112980_1305687327_n_zpswl2gdje7.jpg photo 11084714_487928844692665_1155175611_n_zpsb2q9lzms.jpg

I må undskylde, at jeg har været lidt stille på det sidste, men har døjet med en skulderskade (bare en overbelastning, intet seriøst), som har suget mig for energi og overskud – så overskud til bloggen, har der heller ikke været… Nu har jeg fået det en smule bedre (tak til Ipren og panodil), så jeg tænkte, at jeg ville dele denne proteinbombe opskrift med jer 🙂

Det skal du bruge (ca. 30 stk.): 
1 rødløg
2 fed hvidløg
700 g. hakket oksekød
2 æg
1/2 tsk. peber
1 tsk. spidskommen
1 tsk. karry
1 håndfuld frisk persille
1 1/2 dl. grovvalsede havregryn
1 dåse kikærter
Salt og peber

Sådan gør du: 
1. Hak løg, hvidløg og persille og bland det med kødet.
2. Tilsæt derefter æg, spidskommen, karry, grovvalsede havregryn og salt og peber. Ælt massen rigtig godt.
3. Tilsæt tilsidst kikærter og vend massen godt rundt.
4. Tænd ovnen på 175 grader (varmluft).
5. Form deller med en spsk. og prøv at få så mange kikærter med som muligt. Der bliver muligvis nogen til overs.
6. Bag i ca. 20 min.

 

Måske kan du også lide disse indlæg

2 Kommentarer

  • Reply
    A+K/VenterPaaVinBlog
    21. april 2015 at 12:59

    Lækkert at holde dem hele i farsen, jeg plejer at blende dem – sikkert godt mef lidt knas.

    – Anne

    • Reply
      Katharina
      21. april 2015 at 15:14

      Det var da også en god idé – det havde jeg ikke lige selv tænkt over, at man også kan 🙂

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.