Sunde snacks

Glutenfrit knækbrød

I anledning af, at min blog havde 1-års fødselsdag for to dage siden, har jeg her re-postet den allerførste opskrift, der fik lov til at komme på bloggen. Glutenfrit knækbrød med masser af kerner og god smag 🙂

Nu hvor der er gået et år, så synes jeg også det er en fin anledning til at spørge jer, om der er noget I gerne vil se mere til her på bloggen? Savner I flere opskrifter? Flere gode tips? Mere af mig? Indlæg om min træning? Eller noget helt andet?

Det kan også være noget mere specifikt. Eks. madpakkeinspiration eller en opskrift på en sund drømmekage.

I må meget gerne give lyd, så skal jeg nok tage det til mig og se, hvad jeg kan gøre 🙂

 photo 0e4af896b2a311e399e912f9d13bfdc0_8_zpsc4d6de5d.jpg

Det skal du bruge:
1 dl. solsikkekerner
1 dl. hørfrø
1 dl. græskarkerner
1 dl. sesamfrø
1 dl. mandelmel
2 dl. fuldkornsrismel
2 dl. vand
1 dl. olivenolie
1 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
2 spsk. loppefrøskaller
Blå birkes til at drysse ovenpå

Sådan gør du: 

(tænd ovnen for 175 grader, varmluft)

Bland alle ingredienser i en stor skål og rør rigtig godt rundt (jeg sagde jo det var nemt!). Del dejen i to og rul den ud mellem to stykker bagepapir, så den ikke sidder fast på bagerullen. De to dele dej skal rulles ud, så de er ca. 1 m.m. tykke. Drys med blå birkes og evt. groft salt og skær dem ud, som du foretrækker. Bages i ca. 25 min eller til de er dejligt sprøde.

Enjoy 🙂

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.