Sundt og sødt

Sund(ere) pandekager

 photo 11022926_643860729053008_266407863_n_zpsfqg0j9yj.jpg photo 10995096_404222619738045_330862123_n_zps5760cznm.jpg
 photo 11024353_405247889636939_788797887_n_zpsgudg15er.jpg

Det er blevet fredag, og jeg synes, jeg har fortjent nogle pandekager 😀 Det er jeg helt sikker på, at I også har!

De her er sund(ere), idet der ikke er tilsat sukker i dejen, og fordi jeg har valgt speltmel og rugmel i stedet for hvedemel. Det betyder også, at pandekagerne ikke er helt så søde som de traditionelle pandekager, men det synes jeg slet ikke gør noget – faktisk tværtimod.

Jeg er rigtig glad for at putte syltetøj i mine pandekager, men nu har jeg også eksperimenteret med denne her Nocciolata hasselnøddecreme, som jeg fik tilsendt i gave. Og jeg har kun én til at sige; OGM! Den smager VIRKELIG godt, og jeg er ellers ikke så meget til sådan noget smørechokoladehejs.

Jeg har også allerede kværnet et par riskiks (eller 20) med det på. Sådan et glas koster omkring 50 kr, men det er det hele værd, synes jeg. Lidt hverdagsluksus, som man kan gå og glæde sig til 🙂

Hvad kan I bedst lide at putte I jeres pandekager?

OPSKRIFT

Det skal du bruge (ca. 10 stk.):
2 dl. speltmel
2 dl. rugmel
4 dl. soy/rice milk (andre typer mælk kan også bruges)
4 æg
1 tsk. vaniliepulver
1 knips salt
Kokosolie til at stege i

Sådan gør du: 
1. Bland alle ingredienserne i en stor skål og pist rigtig godt og længe – der må ikke være nogen klumper!
2. Steg pandekagerne på en pande i lidt kokosolie til de bliver gyldne. Husk, den første går altid galt – det er en naturlov 😉

Måske kan du også lide disse indlæg

2 Kommentarer

  • Reply
    Cecilie Wiese Bang
    28. marts 2015 at 19:20

    Lyder lækkert! Skal jeg helt sikkert prøve af 🙂

    • Reply
      Katharina
      30. marts 2015 at 11:16

      Det kan jeg godt forstå 😉 Lad mig endelig høre om det blev en succes 😀

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.