Ikke-kategoriseret

Min bedste opskrift: Amillionmiless.com

Mød ugens blogger; Signe. Hun er 25 år, læser jura og blogger på Amillionmiless.com. Hendes univers er regnbuefarvet, eksotisk, sundt, lækkert og effortless. Hun har 72.000 + følgere på Instagram, og det er ikke så svært at forstå! Hun er nemlig én af de der bloggere, der kan få selv en ostemad til at ligne en million.

Læs med, hvis du gerne vil vide, hvad der fik Signe til at starte med at blogge, hvordan en typisk træningsuge ser ud og hvilke blogs hun selv læser.

 photo IMG_0625_zpsbnxvasnl.jpgHvor længe har du haft en blog? Og hvad fik dig til at starte med at blogge?
Jeg har haft min blog siden slutningen af januar sidste år. Det var faktisk min instagram konto af samme navn, der fik mig i gang med at blogge. Jeg havde lavet en instagram dedikeret til mad og sundhed, der skulle hjælpe mig med min livsstilssændring for to år siden. Jeg brugte den rigtigt meget til både at dokumentere min ”rejse”, men også til at holde mig selv i ørerne, så jeg ikke blev ved med at falde tilbage i gamle vaner. Min instagram voksede sig hurtigt ret stor og det gav mig blod på tanden til også at starte en blog, hvor jeg kunne dele opskrifter og skrive mere omfattende indlæg end jeg kunne på instagram.

Lever du efter nogle specielle madprincipper? 
Hmm jeg plejer egentligt at sige nej, da der ikke er noget, som jeg ikke spiser eller som der er bandlyst i min kost, men jeg kan alligevel godt se et ret klart mønster i hvad jeg spiser og hvad jeg prøver at holde mig fra i hverdagen. Jeg er ikke vegetar, men spiser kun sjældent kød og så prøver jeg for tiden også at undgå mælkeprodukter, da jeg har problemer med uren hud efter p-pille stop – jeg troede slet ikke, at man kunne savne skyr så meget!! Derudover så prøver jeg bare at spise så sundt og varieret som muligt, hvilket for mig betyder en masse frugt, grønt og gode uforarbejdede råvarer.

Følger du mange madblogs/sundhedsblogs? Og I så fald hvilke?
Ja jeg elsker at finde inspiration hos andre bloggere, så jeg følger rigtigt mange forskellige mad- og sundhedsblogs. Nogle af mine favoritter er følgende:

www.greenkitchenstories.com – Smukke billeder og fantastisk lækker sund mad, en af mine ultimative inspirationskilder.

www.thefoodclub.dk – Fantastiske billeder og lækker mad, Ditte er SÅ inspirerende!

hanna.metromode.se – Smuk, sund og farverig mad – det er lige mig!

www.nutritionstripped.com – Mad/sundhedsblog af den super dygtige diætist og ernæringsekspert McKel, der blandt andet har bidraget til Cameron Diaz bog The Body Book.

www.ohsheglows.com – De lækreste sunde og veganske opskrifter

www.pinchofyum.com – Vanvittigt dygtigt madblogger med de flotteste billeder, den lækreste mad og en hel masse tips og tricks til mad fotografering og blogging.

www.secretsquirrelfood.com – De bedste sunde desserter!

www.twin-food.dk – Super inspirerende piger med de lækreste og mest kreative opskrifter.

www.call-me-cupcake.blogspot.dk – Linda poster de smukkeste billeder af de smukkeste (ikke sunde) kager og desserter. Jeg er fuldstændigt forelsket i hendes blog og det er selvom jeg faktisk aldrig har prøvet nogle af hendes opskrifter.

Går det nogensinde galt, når du eksperimenterer i køkkenet?
Haha ja ofte! Jeg er på ingen måde særligt erfaren i et køkken, så det kan tit gå galt, når jeg prøver at kaste mig ud i noget, som jeg ikke har prøvet før.

Sidst det gik helt galt var da jeg skulle lave en sund lagkage som en del af et freelance job. Jeg havde aldrig lavet lagkage før, heller ikke en traditionel en af slagsen, så jeg var lidt på dybt vand. Efter at have eksperimenteret med bunde i sådan cirka hundrede år, kom jeg endelig frem til nogle jeg var tilfreds med, men da jeg så skulle samle kagen, var den creme jeg havde lavet alt for tynd i det, så det hele klaskede sammen og var bare et stort rod! Jeg havde brugt SÅ meget tid på det og jeg havde deadline dagen efter, men kagen lignede jeg ved ikke hvad og var helt ubrugelig. Jeg vidste ikke helt om jeg skulle grine eller græde, men jeg fik forlænget min deadline og gav det endnu et forsøg et par dage efter, hvor det heldigvis lykkedes!

Dyrker du nogen former for motion? Og hvordan ser sådan en træningsuge i så fald ca. ud for dig?
Lige pt. er det ret begrænset, hvor meget jeg får trænet. Jeg er typen der enten træner rigtigt meget eller slet ikke, det er så dumt. Jeg har dårlig ryg, hvilket påvirker min træning meget, for tiden har den det desværre ikke super godt og det kan derfor være svært at finde motivationen. Jeg fik som 16 årig konstateret skoliose og gennemgik året efter en stor operation, hvor jeg blev stivgjort i næsten hele ryggen. Skoliosen, den efterfølgende operationen og min nedsatte bevægelighed har selvfølgelig en stor indflydelse på hvordan og hvor meget jeg kan træne, da det er meget vigtigt, at jeg passer på min ryg og ikke overbelaster den. Det er dog også vigtigt for min ryg, at jeg holder mig i form, så jeg skal bare til at tage mig sammen 😉

Du tager sindsygt gode billeder! Har du nogle gode tips til, hvordan man kan gøre sine billeder lækre og appetitlige?  
Tusind tak! Det vigtigste er godt lys, jeg tager altid mine billeder i nærheden af et vindue og tidligt på dagen, hvor der er masser af naturligt lys. Derudover så prøver jeg altid at lege med kompositionen og tilføje forskellige props for at gøre billede mere spændende og indbydende. Jeg er personligt glad for meget farvestrålende billeder og bruger derfor gerne farvestrålende viskestykker som underlag og pynter med frugt, bær, grøntsager eller blomster rundt omkring den ret jeg gerne vil fotografere. Et andet trick er altid at have krydderurter til rådighed, de fleste retter ser pludselig meget finere ud med lidt friske krydderurter på toppen.

Du er jo blevet lidt af en rockstar på Instagram! Kan du ikke fortælle lidt om, hvordan det er sket? 
Instagram rockstar ligefrem? Tror du jeg kan skrive det på mit CV? 😀

Jeg ved faktisk ikke helt hvordan den har vokset sig så stor, jeg tror bare jeg har været heldig, men det er rigtigt dejligt at folk kan lide det jeg laver. Jeg har skrevet to posts på min blog med mine bedste tips og tricks til instagram, de kan måske være en hjælp, hvis man gerne vil forbedre sin instagram og øge sine følgere.

Er der noget mad du ikke kan lide?
Jeg ved ikke om man ligefrem kan kalde det mad, men jeg hader lakrids dybt og inderligt og kan ikke spise noget der bare smager en lille smule af det.

Hvad plejer du at spise til morgenmad?
Jeg plejede for det meste at spise skyr med forskellige toppings, næsten altid banan og så f.eks. nødder, friske bær eller hjemmelavet müsli. For tiden prøver jeg dog at undgå mælkeprodukter og derfor spiser jeg gerne enten havregrød, chiagrød, en smoothie skål med toppings eller drikker en stor smoothie.

Hvad er din største guilty pleasure?
Årh jeg har mange, men den største er nok Faxe Kondi. Jeg ved godt at sodavand er noget af det værste, men det er jo en gudedrik! Derudover så elsker jeg også slik, chokolade, cookies og ehm ja jeg kunne blive ved! Jeg er virkelig en kæmpe sukkergris, men jeg prøver dog at holde mig til kun at spise det engang i mellem og så går jeg til gengæld også all in 😉

Tænker du generelt meget over, hvad du spiser? 
Ja det synes jeg, at jeg gør. Det betyder meget for mig at spise sundt i hverdagen, men jeg er på ingen måde fanatisk omkring det og hvis jeg spiser en pizza eller går amok i bland selv slik (hvilket sker lidt oftere end det burde), så er det ikke noget, jeg får dårlig samvittighed over, det skal der også være plads til.

Hvornår føler du dig allermest sund? 
Årh det ved jeg egentlig ikke. Jeg føler mig nok allermest sund, når jeg sørger for at spise sundt, træne og få nok søvn. Det er dog også enormt vigtigt at føle sig glad og i balance, så jeg føler mig stadig sund, når jeg f.eks. holder filmaften med pigerne og der ryger lidt for meget sukker indenbords for det er (for mig) sundt for sjælen 😉

Hvilken opskrift fra din blog er du særligt glad for? Og hvorfor? 
Hmm den er svær, men hvis jeg ser på de opskrifter, som jeg laver oftest, så er det mine sunde pandekager, mine ”nutella” kugler og mine raw superfood barer. De to første minder dog meget om opskrifter, som de tidligere gæstebloggere har delt, så det må blive mine raw superfood barer. Jeg er helt vild med dem fordi de er sunde, mættende, super nemme at lave og så smager de fantastisk! De er ikke særligt fotogene, men jeg lover, at de er virkeligt gode! 😀

 photo IMG_1073_zpsdqkxngun.jpg

Ingredients:
1 cup dates, packed
1 cup rolled oats
1/2 cup mixed seeds (I used chia seeds, pumpkin seeds, sunflower seeds and ground flaxseeds)
1/2 cup mixed roughly chopped nuts (I used almonds, cashews and pistachios)
1/2 cup mixed dried fruit (I used goji berries, raisins, chopped apricots and mulberries)
1/2 – 1 teaspoon cinnamon – optional
1/4 – 1/2 teaspoon ground ginger – optional
2 tablespoons coconut oil, melted

Directions:

1. Start by adding the dates to a food processor and pulse until you get a gooey paste.
2. Add the date paste, coconut oil, nuts, seeds, dried fruit, cinnamon and ginger to a bowl -adjust the amounts of spices to your liking, I added 1 teaspoon cinnamon and 1/2 teaspoon ground ginger.
3. Mix everything well and make sure to knead the ingredients together until everything is well mixed and you have a cohesive dough.
4. Line a pan, plastic container or whatever you have available with baking paper or plastic foil for easy removal and add the dough – make sure you press it in real tight and leave it in the freezer for at least an hour to harden.
5. Now, all there is left to do is to cut it into bars of your desired size (I got 12 bars from this) and they’re ready to eat, enjoy!

Note: Store them in an airtight container in the fridge or freezer, they should keep two weeks when stored in the fridge.

 

 photo IMG_1074_zpsdpzswhwo.jpg

Find Amillionmiless.com HER.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.