Frokost/ Pølsehorn og madmuffins

Æggemuffins med sød kartoffel

 photo 10950473_737204863053766_2006191082_n_zpsx7bquxdl.jpg photo 10903359_459789424177342_1301483838_n_zpsfgzi42hp.jpg

Der hvor jeg arbejder, skal jeg selv have madpakke med, så jeg prøver altid at tænke min frokost ind i min aftensmad, hvis man kan sige sådan… Altså lave noget, som også vil smage godt dagen efter. De her æggemuffins med sød kartoffel var et mega madpakkehit, og så var de endnu super nemme at lave 🙂

Det skal du bruge (ca. 6 stk. jumbo muffins): 
1 stor sød kartoffel
200 g. god bacon
1 rødløg
8 æg
2 spsk. loppefrøskaller
Revet goudaost til at drysse med
Salt & peber

Sådan gør du:
1. Skræl kartoflen, skær den i mindre stykker og kog den til den er mør.
2. Imens skæres baconet i strimler og steges på en pande til det bliver sprødt.
3. Skær rødløget i tynde strimler og steg det på den samme pande, hvor baconet også blev stegt.
4. Pisk æggene i en skål og tilsæt loppefrøskaller og salt og peber.
5. Skær kartoflen i små tern og bland den i æggeblandingen sammen med bacon og rødløg. 6. Hæld blandningen i muffinforme og drys med revet ost.
7. Bages ved. 180 grader og jeg må ærligt indrømme, at jeg glemte at tage tid! Men jeg vil gætte på en 20-25 minutters tid 😉
 photo ScreenShot2014-12-11at125951_zps546813ab.png

Måske kan du også lide disse indlæg

1 kommentar

  • Reply
    Karina
    14. februar 2015 at 17:46

    Det ser bare lækkert og sundt ud!

    http://blogitnowkarinaflindt.bloggersdelight.dk

    skønhed, opskrifter, mode og inspiration 🙂

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.