Dips, hummus og lign./ Ikke-kategoriseret

Sund spinat raita

 photo 10852825_779190612179976_151408670_n_zps219eeef3.jpg photo 925927_1523889641203592_1763873345_n_zps2758fbe7.jpg

Her har I en opskrift på en nem og sund spinat raita, som er inspireret af en opskrift, jeg fandt i en indisk kogebog. Man kan vel kalde det en slags indisk version af den græske tzatziki (ja jeg skulle google, for at kunne stave til det!). Jeg synes det er en rigtig dejlig side dish, og der bliver altid spist op, når jeg laver den 😀

Det skal du bruge: 
250 g. frisk spinat
1/2 tsk. salt
3 dl. yoghurt naturel
2 fed hvidløg

Sådan gør du: 
1. Vask den friske spinat og damp den på en pande til den falder sammen. Hæld den derefter i en si og pres al væsken fra og hak den derefter i mindre stykker.
2. Pres de to fed hvidløg ned i yoghurten og tilsæt salt og spinaten. Rør godt rundt.

 photo ScreenShot2014-12-11at125951_zps546813ab.png

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.