Aftensmad tilbehør/ Sunde snacks

Nemme fuldkornschips

 photo 10864837_721244377944064_1080946093_n_zps012df249.jpg photo 10424527_762518440503818_689585490_n_zps7412b9bd.jpg

Idag får I en meget nem og simpel opskrift på en sundere version af chips. Måske ligger der nogen derude med ondt i håret, der kan lade sig inspirere ? 😉

Jeg har personligt sovet 10 timer, og det var tiltrængt! Jeg ved ikke, om det var de mange timers søvn, der har gjort mig skør, men nu har jeg ihvertfald tilmeldt mig et ti kilometers løb i juni og Københavns halvmarathon i september. Det er noget jeg længe har talt om, så nu har jeg besluttet mig, at 2015 skal være året! Og nu hvor jeg har skrevet det her, er der jo ingen vej uden om!

Rigtig god søndag 😀 Jeg må hellere til at snøre løbeskoene…

Det skal du bruge: 
1 fuldkornstortilla
1/2 tsk. olivenolie
ca. 1 tsk. havsalt

Sådan gør du: 
1. Tænd ovnen på 200 grader.
2. Pensel tortillaen med olivenolie og drys med salt. Skær den derefter en trekanter. Der skal man lige tænke sig om 😉
3. Bag trekanterne i ovnen i ca. 8 min. eller til de er blevet sprøde.


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.