Tilbageblik

Det spiste jeg i december

 photo 4fa5ef0f-81d9-46e1-87e6-2b918fca3f1b_zps6092f399.jpg

Januar er ved at være ved vejs ende, så nu er det på tide med et tilbageblik på, hvilke opskrifter jeg lagde på bloggen i december måned. Jeg er som altid interesseret i at høre, om I fik prøvet nogle af dem ? Og om I har nogle favoritter ? 🙂

Mine personlige favoritter er nr. 6, som jeg efterhånden har lavet en del gange og nr. 8. Mums 🙂

1. Salat med chili grillost. Find opskriften her.
2. Cashewcreme med passionsfrugt og hindbær. Find opskriften her.
3. Rosenkålschips-ish. Find opskriften her.
4. Pistaciepesto. Find opskriften her.
5. Æblesnack med mandelsmør. Find opskriften her.
6. Gulerodspizza. Find opskriften her.
7. Boller med chiafrø og porre. Find opskriften her.
8. Raw gulerodskage. Find opskriften her.
9. Kikærteboller uden mel. Find opskriften her.
10. Black bean muffins med lækker topping. Find opskriften her.
11. Ruggrynschips. Find opskriften her.
12. 1’eren igen 😛


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.