Sunde is/ Sundt og sødt

Sund choko-banan is

 photo 10693516_719412521447391_700082268_n_zpsda2c680d.jpgEn af mine yndlings desserter, når det skal gå hurtigt og være sundt, er bananis. Det lyder måske lidt underligt, men det smager seriøst lækkert! Jeg vil næsten vove at påstå, at alle jer bananhadere også vil kunne lide denne her version, der har en hæftig chokoladesmag og cremet konsistens 🙂

Tjek også denne her version med hindbær 🙂

Det skal du bruge: 
2 frosne bananer
1/2 dl. mandelmælk (andet slags mælk kan også bruges)
2 spsk. usødet kakaopulver
Kokoschips og tørrede jordbær til at drysse ovenpå

Sådan gør du: 
Blend alle ingredienserne og pynt med kokos og jordbærdrys.


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

2 Kommentarer

 • Reply
  Maia
  1. november 2014 at 12:00

  Det er lige præcis den der is jeg skal lave til min fødselsdag i næste måned! 😀
  Hvad for noget kakaopulver brugte du og er der noget som man helst ikke skal bruge? (Ved godt at det der børene kakaopulver er udelukket.. 🙂

  – Maia/www.fitskinnyandhealthy.wordpress.com

  • Reply
   Katharina
   1. november 2014 at 14:41

   Lækkert 🙂 Bare husk, at isen skal spises med det samme. Eller, har faktisk aldrig prøvet at lave isen og så fryse den…
   Jeg har brugt raw kakaopulver, hvilket betyder blot, at det ikke har været varmet op over 40 grader og mange af de naturlige antioxidanter dermed er blevet bevaret.
   Men jeg tror sagtens, du kan bruge normalt usødet kakaopulver. Du ved, den der brune pakker de fleste supermarkeder sælger. Tror måske det endda vil smage lidt bedre 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.