Ikke-kategoriseret

Min bedste opskrift: Wewonder.dk

Mød Mie. I kender hende sikkert allerede, men til jer der ikke gør, så skynd jer over på Wewonder.dk, hvor hun har det fineste blogunivers. Mie inspirerer mig gang på gang stilmæssigt, og jeg kender ingen, der kan sætte så minimalistiske outfits sammen, uden det bliver kedeligt. Hun har virkelig øje for detaljer. Engang imellem sniger der sig også en opskrift på bloggen, og så klapper jeg i mine små hænder, for det er hun altså også god til 🙂

Jeg har spurgt Mie lidt ind hendes motionsvaner, guilty pleasures og kærlighed til brød.

 photo a8270129-b7bf-4921-804e-c4f665f13dfe_zpsaa7e5fe6.jpg

Hallå, du løb havlmaraton. Hvor er det bare mega sejt! Hvordan var det? Og er det noget du kan finde på at gøre igen?
Ja jeg gjorde sgu. Havde du fortalt mig for et år siden, at jeg ville gennemføre sådan èt, havde jeg nok været smadret af grin. Men det var fedt. Rigtig fedt faktisk. Jeg ramte en vildt god dag og følte, at jeg kunne løbe for evigt. Jeg endte også med at gennemføre på en tid, som jeg aldrig havde turde håbe på. Jeg gør det helt sikkert igen. Min far og jeg har faktisk tilmeldt os Paris Maraton til April. Det bliver hans sidste og mit første.

Dyrker du noget motion til dagligt?
Jeg løber rigtig meget. Nok 5 gange om ugen. Men det er også den eneste form for motion, jeg dyrker. Jeg har faktisk aldrig været i et motionscenter Det lyder så helligt, men løb gør SÅ mange gode ting for mig. Jeg får sådan en dejlig mental ro og så har jeg det bare bedre i min krop efter sådan en tur.

Er der noget mad du ikke kan lide?
Ja, der er meget. Som barn var jeg vildt irriterende, fordi jeg næsten ikke kunne lide noget som helst. Jeg får helt ondt af mine forældre, når jeg tænker tilbage på den tid. I mange år kunne jeg slet ikke lide kød – og hvad søren gør man som mor, når man har et barn, der skal have proteiner for at overleve? Det er heldigvis blevet meget bedre med årene og i dag elsker jeg kød. Der er dog èn ting, som jeg aldrig lærer at spiste og det er fisk. Faktisk bryder jeg mig så lidt om det, at jeg næsten får det fysisk dårligt bare ved lugten. Det er næsten på grænsen til en fobi

Hvad spiser du typisk til morgenmad?
I hverdagene spiser jeg næsten altid Yoghurt med frugt og rosiner. I weekender står den ofte på rundstykker med ost eller smør.

Hvordan kan du være så slank med alle de cupcakes de putter I jer til blogger events?
Haha.. Jeg spiser faktisk sjældent alt det der bliver serveret. De andre bloggere driller mig altid lidt, fordi jeg har så meget rygrad. Mange tror, at jeg er sådan en, som kan spise alt det jeg vil, uden at tage på. Sådan tror jeg ikke at det er – jeg er nok bare meget god til at vælge det sunde alternativ og holde mig til “alt med måde” princippet.

Hvornår føler du dig allermest sund?
Når jeg kommer hjem fra en lang løbetur.

Hvad er din største guilty pleasure?
Jeg har mange. Efter de fleste måltider SKAL jeg have noget sødt. Faktisk kan jeg næsten få abstinenser, hvis jeg ikke får det. Der går aldrig en dag, hvor jeg ikke spiser chokolade. Desuden er jeg også rigtig glad for øl og vin. Jeg er næsten aldrig fuld, men jeg ELSKER at få et glas vin efter en lang dag, eller knappe en øl op og smide mig på sofaen. Det kan jeg sagtens finde på at gøre en tirsdag aften.

Du har flere gange nævnt på din blog, at du elsker brød. Det synes jeg er ret sejt, nu hvor kulhydrater er blevet sådan et no go. Har du et yndlings brød?
Åh ja, jeg ELSKER brød og er sgu lidt træt af, at det konstant skal udskiftes med blomkål eller æg blandet med ost og andre skøre ting. Verdens bedste brød findes hos Illums bager. Lige siden jeg var en lille pige, har jeg elsket deres müsliboller. Jeg elsker dem faktisk så højt, at jeg gerne betaler 17 kr. stykket uden at blinke med øjnene.

Hvilken opskrift på din blog er du særlig glad for og hvorfor?
Det er helt klart de her Wraps med krydderurter og stegte grøntsager. Det er ikke så længe siden jeg lavede dem sammen med min mor og der er ikke gået en dag, hvor jeg ikke har tænkt på dem photo 7bafc902-9138-4a22-ba9e-75424ee8621d_zps504d5ee7.jpg

Den her ret så fantastiske ret, fik en masse kærlighed med på vejen, da jeg delte den på Insta. Derfor tænkte jeg, at den også lige kunne svinge vejen forbi bloggen. Lad mig sige med det samme; den smager mindst lige så godt, som den ser ud. Jeg må også give min mor lidt af æren og jeg skulle hilse og sige, at opskriften er inspireret af en hun fandt på boligliv.dk.

Ganske enkelt består den af de lækreste wraps, eller pandekager om man vil, med sæsonens krydderurter og fyld af stegte grøntsager. Her kan man jo bare vælge til og fra, alt efter smag. Det gjorde vi i hvert fald. Opskriften lyder som følger:

Krydderurtewraps (ca. 8 stk.)

 • 60 g. havregryn
 • 7 1/2 dl. mælk
 • 180 g. hvedemel
 • 2 tsk salt
 • 1 håndfuld friske krydderurter. Vi brugte basilikum og timian
 • 6 æg
 • 1 spsk olie

Sådan gør du: 1. Bland havregryn og halvdelen af mælken og lad det stå i en halv times tid 2. Bland hvedemel med salt og krydderurter og tilsæt æggene et ad gangen 3. Herefter tilsætter man havregryn og mælke-blandingen imens man rører i dejen 4. Lad den står en halv times tid. 5. Steg dem på panden, på samme måde, som du plejer at gøre med pandekager :-) photo ad630f71-c1e9-4ace-a2d2-261b9c9c4209_zpsea98b191.jpg

Fyld af stegte grøntsager

 • 1. Aubergine
 • 1. Squash
 • 1. rød peber
 • 1 guld peber
 • 1. rødløg
 • 2 fed friskpresset hvidløg
 • friske krydderurter
 • salt og peber
 • 1. spsk olivenolie

Sådan gør du: Ja, det er faktisk ret simpelt: Det hele skæres i tern og plandes i et fad. Herefter skal det grilles i ovnen i en halv times tid.

The final touch: Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at fyldet rulles ind i panderkagerne ;-) Vi tilføjede og lidt grillost og spiste dem med Creme Fraiche og frisk salat.

Bon Appetit <3


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.