Aftensmad/ Kyllingeretter

Kyllingebøffer med pastinak

 photo f8c4f32e-377e-434f-9e16-1da00032fb6c_zpscebd1439.jpg

Hakket kyllingekød smager ikke af så meget i sig selv, så det gælder om at få en masse smag i farsen iform af krydderier og ekstra grøntsager. De her bøffer, som også sagtens kan bruges i en burger, er med pastinak og ruggryn og udgør en lækker og sund aftensmad. Jeg spiste mine med bagt hokkaido, feta og en salat. Mums 🙂

Det skal du bruge (ca. 8 stk.):
1 pakke hakket kyllingekød (400 g.)
2 fed hvidløg
1 løg
2 pastinakker
2 æg
1/2 frisk chili
2 dl. ruggryn
Salt & peber
Rapsolie til at stege i

Sådan gør du:
1.
Hak løg, hvidløg og chili fint.
2. Skræl pastinakkerne og riv dem på et rivejern eller put dem i sådan en smart food chopper, som jeg gjorde.
3. Bland derefter alle ingredienserne i en skål og ælt godt med hænderne.
4. Form til store bøffer eller små deller og steg på en dem på en varm pande, så de bliver sprøde. Skru derefter ned for varmen og lad dem stå og hygge sig lidt.


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.