Aftensmad/ Pizza, burger og sandwich

Easy peasy pizza på pitabrød

 photo 10735439_1524534191120118_938982137_n_zpsd79cc252.jpg

Pizza når det skal være ultra nemt – og sundt! Fuldkornspitabrød med spinat, hytteost og kyllingestrimler. Jeg var endda så doven, at jeg købte kyllingen færdigstegt. Man kan jo variere fyldet i uendeligheder, men jeg kan klart anbefale denne her version.

Og ja, de små pølser i venstre side er dadler svøbt i bacon. Yuuuuuuuuum 😀 Og bagerst på tallerkener kan i skimpe de lækre broccolifritter.

I aften har jeg planlagt at lave en mousse med nougatsmag, som jeg håber kommer til at smage godt. Men kryds lige fingre for mig ik’? Jeg prøvede nemlig at udvikle en opskrift på muffins med æblegrød igår og de blev deciderede uspiselige!!! Håber på bedre køkkenkarma idag 🙂

Det skal du bruge (ca. 4 – 6 stk): 
Ca. 300 g. frossen helbladet spinat
2-3 store jumbo fuldkornspitabrød
1 dåse tomatpure (140 g.)
1 pakke kyllingestrimler
ca. 200 g. hytteost
Salt & peber

Sådan gør du:
1. Spinaten optøes i en gryde og væsken presses derefter fra.
2. Halver pitabrødede med en kniv og fordel dem på en bageplade med bagepapir.
3. Smør bundene med tomatpure, og fordel kyllingestrimler, spinat og hytteost ovenpå.
4. Drys med salt og peber.
5. Bag dem i ca. 20 min. ved 200 grader.


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.