Aftensmad tilbehør/ Vegetar

Broccoli fritter

 photo 10729189_1503609859890073_807759581_n_zpsb0e83e57.jpg

Broccoli fritter. Jeg lover, de smager bedere end de lyder 😉 Eller, nu elsker jeg personligt broccoli, men hvis I skal prøve at sælge dem til en grøntsagshader, så kan det godt være, I skal finde på et andet navn 😉 Fritter er måske egenligt også lidt misvisende?

Jeg krydrede mine med grillkrydderi fra Urtekram, som er ret salt i det, så hvis I bruger den, skal I ikke selv salte. Lesson learned.

Rigtig god fredag aften til jer 😀

Det skal du bruge: 
1 broccoli
Olivenolie
Grillkrydderi fra Urtekram

Sådan gør du: 
1. Skær den nederste del af broccolistokken af. Skær broccolien oppefra og ned, så man får lange strimler – ish.
2. Fordel broccolien på en bageplade med bagepapir. Drys med olivenolie og krydderier. Her kan du jo være kreativ 🙂
3. Bag fritterne i ovnen ved 200 grader i ca. 40 min. Det skal dog siges, at den ovn jeg brugte er ret utilregnelig, så hold lige øje med dem. De skal blive brune og sprøde, uden at blive sorte.

 


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.