Sunde kager/ Sundt og sødt

Raw jordbær kage

 photo 10246109_592987537476746_1431964588_n_zps710e3240.jpg

Det er blevet søndag og dermed også tid til en opskrift på en raw cake. Mmmh elsker min lille søndagstradition. Aldrig har jeg spist så meget lækker og sund kage 😛 Bunden på denne minder lidt om dadelkugler og det lyserøde er vel en slags frossen smoothie, så den er dejlig frisk i smagen.

Hvis I har nogle gode opskrifter på raw cakes, så link gerne i kommentarfeltet. Kunne godt trænge til lidt inspiration 🙂

Det skal du bruge: 
ca. 300 g. friske dadler
2 dl. mandelmel
2 spsk. kakaopulver
ca. 250 g. frosne jordbær
3 små modne bananer
1 tsk. vaniliepulver
165 ml. kokosmælk (svarer til en lille dåse)
1 spsk. honning

Sådan gør du:
Blend dadler, kakaopulver og mandelmel til en klæbrig masse. Pres massen ud i en silikone tærteform og sæt den på køl. Nu skal du igang med det lyserøde, hvilket er ret let, idet du blot skal blende de resterende ingredienser. Så altså: Blend jordbær, bananer, vaniliepulver, kokosmælk og honning. Konsistensen bliver ret flydende, men kagen skal på  frys i et par timer, så det størkner.

Bon appétit 🙂


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.