Sunde kager/ Sundt og sødt

Raw cake med peanut butter

 photo a_zps9fac34ba.jpg

Åh mandag. Jeg kan ikke helt overskue dig, men det hjælper, at jeg har et stykke lækker raw cake med peanut butter ventende på mig derhjemme 😛

Jeg er snart tilbage på pinden her på bloggen og det glæder jeg mig til 😀 Har virkelig savnet at gøgle i køkkenet og forkæle mine venner, familie og ikke mindst JER med sund og sjov mad.

Det skal du bruge:
ca. 600 g. dadler
3 spsk. kokosolie
2 spsk. kakao
1 dl. mandelmel
1 tsk. vaniliepulver
1/2 tsk. salt
Peanut butter
Kokosflager

Sådan gør du:
Fjern stenene fra dadlerne og læg dem i blød i noget koldt vand i ca. 1 time. Bland derefter alle ingredienserne i en stor skål og blend dem med en stavblender. Pres dejen ned i en silikoneform og smør kagen med en godt lag crunchy peanut butter 😛 Sæt kagen på frys i et par timer og drys dem med kokosflager før servering.

Bon appétit 🙂


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.