Dips, hummus og lign./ Hummus

Avocado hummus

 photo 1596672_1482855045304843_1676819192_n_zps3b4a3d62.jpg

Det kan godt være, jeg nærmest kun går i sort til dagligt, men min mad er til gengæld meget mere farverig 😉 Sidste opskrift I fik var på en lyserød blomkålsmos og idag er det en grøn hummus. Den grønne farve kommer fra avocadoen og gør dippen meget mere cremet og blød. Nummenum 🙂

Det skal du bruge:
1 moden avocado
1 dåse kikærter
1 fed hvidløg
3 spsk. A38
Saften fra 1/2 citron
Salt & peber

Sådan gør du: 
Hak hvidløget og blend derefter alle ingredienserne i en skål. Smag til med salt og peber.

Bon appétit 🙂


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.