Aftensmad/ Frokost/ Salater

Salat med grillet gedeost

 photo 10654998_578302542281883_806850371_n_zpsfc1d48df.jpg

Der er gået lige lovligt kage i den herinde (høhø get it 😉 ), så nu synes jeg, det er på tide med en opskrift på en nem og lækker salat. Jeg er lidt træt af, at grillet gedeost altid skal komme på brød, så nu prøvede jeg at grille osten direkte på noget bagepapir i ovnen i ca. 10 min. ved 200 grader, og det fungerede rigtig fint! Jeg har med vilje ikke skrevet mængder på denne her opskrift, for jeg synes det er så svært, når det kommer til salater. Men skriv endelig, hvis du har et spørgsmål. Også bare sådan generelt 🙂

Har I forresten set, at bloggen har fået sig en make-over? Jeg brugte flere timer igår på at nørde css koder, så jeg er lidt stolt af mig selv! Den er ikke færdig, så hvis I på et tidspunkt oplever, at der roder lidt, så er det bare mig, der leger med farver og fonte 🙂

Det skal du bruge: 
Gedeost
Snack peber
En lækker øko spegepølse
Blåbær
Rugbrødschips (Se hvordan du laver dem her)

Dressing:
Olivenolie
Hvid balsamico
Honning
Salt & peber
Citronsaft 

Bon appétit 🙂


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

2 Kommentarer

 • Reply
  Agnethe Nielsen
  16. september 2014 at 12:33

  Det er virkelig et lækker layout du har fået stablet på benene, jeg kan virkelig godt lide headeren! Jeg synes altid du formår at kreere nogle gode opskrifter, og jeg har intet imod at der går lidt kage i den (vel og mærke på den gode måde), for kageopskrifterne ser altså ret så lækre ud. Det hele ser virkelig indbydende og godt ud 🙂 Sundhed behøver ikke være kedelig, hurraayyyyyy!

  • Reply
   Katharina
   17. september 2014 at 5:47

   Tusind tak for din kommentar, den gjorde mig bare så glad 😀

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.