Sunde snacks

Rugbrødschips

 photo 1_zps57040e86.jpg

Det her er måske ikke den mest interessante opskrift, der har været på bloggen, men ikke desto mindre, er det en rigtig lækker snack og en god måde at undgå madspild på. I stedet for at kværne en pose Kims, kan man skære sit gamle rugbrød i tynde skiver og riste det i ovnen med sine foretrykne krydderier. Det smager super dejligt og så er det MEGET billigere at lave dem selv, end at købe dem færdiglavede.

Hvis man gør stykkerne endnu mindre er de også rigtig gode til at drysse over en salat 🙂

Det skal du bruge:
Daggammelt rugbrød.
Havsalt
Olivenolie
Oregano
All round krydderi

Sådan gør du:
Skær rugbrødet i tynde skiver og drys det med olivenolie og krydderier. Bag i ca. 10 ? 15 min ved 200 grader.

Bon appétit 🙂


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.