Aftensmad/ Pizza, burger og sandwich

Aubergine pizzaer

 photo 5_zpsc475a2a6.jpg

Mmmmmh pizza. Pizza med hvedemelsbund, blomkålsbund, bønne, broccoli -og baconbund. Alle pizzaer er velkomne i min mave. Ligegyldigt størrelse, farve og smag. Også aubergine pizzaer! Jeg diskriminerer ikke! 😉

Denne her version er lavet på auberginer og kræver kun ganske få ingredienser, så den er både hurtig og billig at bikse sammen.

Salaten på tallerkenen er iøvrigt denne pesto, bare før den blev blendet.


Opskrift på Aubergine pizzaer

Det skal du bruge (ca. 9 stk.): 
2 auberginer
ca. 2 spsk. olivenolie
1 dåse tomatpure
1 pakke kyllingepålæg
Revet mozarella
ca. 2 spsk. oregano

Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 grader. Skær enderne af auberginerne og skær dem i skiver på langs af ca. 1 cm stykket. De må endelig ikke være for tykke. Drys med lidt olivenolie og smør dem derefter med tomatpure. Skær kyllingepålægget i små tern og fordel det ud over auberginerne. Drys med oregano og slut af med et lag reven ost. Bag dem i ovnen i ca. 20 min.

Bon appétit


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.