Morgenmad/ Sundt og sødt

Sunde morgenmadscookies

Banan og peanutbutter kombinationen er en sikker vinder i min bog! De her sunde morgenmadscookies smager bedst lige når de kommer ud af ovnen – gerne med en kop kaffe til 🙂

 photo peanutcookies_zps61a5ccce.jpg


Sunde morgenmadscookies

Det skal du bruge: 
3 modne bananer
2 dl. havregryn
1/2 dl. mandelmel
3 store spsk. chrunchy paenutbutter

Sådan gør du: 
Mos bananerne med en stavblender og tilsæt de resterende ingresienser og rør godt rundt. Fordel dejen i små klatter med en ske på en bradepande og bag dem ved 200 grader i ca. 15 min. Det er noget tid siden jeg bagte dem, så kan desværre ikke huske, hvor mange der var.

Bon appétit 🙂


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.