Dips, hummus og lign./ Pestoer

Spinatpesto

 photo pesto_zps2196c109.jpg

Hej dejlige læsere,
Igår biksede jeg denne her lækre spinatpesto sammen, som jeg vil spise i aften med en portion bønnepasta, broccoli og masser af bacon. Mmmh bacon… Hjemmelavet pesto er noget af det nemmeste at lave og så er der endda en hel del penge at sparre. Denne her pesto er lavet på solsikkekerner i stedet for pinjekerner, som jo desværre er ret dyre.

Hvordan plejer I at lave jeres pesto?


Spinatpesto

Det skal du bruge:
1 dl. solsikkekerner
200 g. frisk spinat
2 fed hvidløg
1 dl. parmesan
1 1/2 dl. olivenolie
Saften fra 1/2 lime
Salt & peber

Så nemt er det:
Rist solsikkekernerne på en tør pande til de er let gyldne og lad dem derefter køle helt af. Blend derefter alle ingredienserne og smag til med salt og peber.


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.