Bagværk/ Frokost/ Pølsehorn og madmuffins

Quinoamuffins med squash

 photo quinoamuffins_zps52769a32.jpg

Idag har jeg bagt de her quinoamuffins med squash, som er perfekte til madpakken eller som kød alternativ til aftensmaden. De er super nemme at lave og så smager de rigtig godt (især med en god cheddar ovenpå)! Jeg har også prøvet at bage dem med små stykker stegt chorizo pølse og det kan også klart anbefales 🙂

Hvad plejer I, at putte i jeres madmuffins?


Quinoamuffins med squash

Det skal du bruge (ca. 11 stk.):
2 dl. sort quinoa (rød og hvid kan også sagtens bruges)
1 squash
1/2 dl. sesam
1/2 chili
2 fed hvidløg
3 æg
Salt & peber
Ost til at drysse ovenpå

Sådan gør du: 
Kog quinoaen efter anvisninger på posen. Riv squashen groft og vrid væden ud. Hak chili og hvidløg fint. Lad den kogte quinoa køle af og bland derefter alle ingredienserne rigtig godt sammen. Put blandingen i muffinforme og drys med ost. Bag dem i ca. 20 min. ved 200 grader.


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.