Morgenmad/ Pølsehorn og madmuffins/ Sundt og sødt

Morgenmadsmuffins

 photo muffins_zps6b52da50.jpg

Jeg havde nogle meget modne bananer liggende, som var lige ved at blive for gamle, så jeg besluttede mig for at eksperimentere lidt med nogle morgenmadsmuffins. Det blev der de her kokos/banan/blåbær morgenmadsmuffins ud af, som jeg tænker, er perfekte at diske op med, hvis man har inviteret til brunch. Man kan også bare spise dem alle sammen selv. Ahem 😉


Opskrift på morgenmadsmuffins

 

Det skal du bruge (10 stk.): 
1,5 dl. mandelmel
4 modne bananer (små)
3 æg
1,5 dl. kokosmel
2 tsk. vaniliepulver
2 dl. havregryn
1,5 tsk. bagepulver
125 g. blåbær

Sådan gør du: 
Opvarm ovnen til 200 grader (varmluft). Blend bananerne med mandelmel, æg, kokosmel og vaniliepulver. Når bananerne er godt moste vendes havregrynene i dejen og derefter tilsætte bagepulver og hele, skyllede blåbær. Put dejen i muffinforme og bag dem i ca. 25 minutter.


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

4 Kommentarer

 • Reply
  Cathrine Koefoed
  30. april 2014 at 17:49

  Jeg følger ivrigt med på bloggen 🙂

  Jeg er selv stifter af en nytænkende yogablog, som måske ville være noget for dig? http://www.cathrineyoga.dk

  Kh Cathrine Koefoed 🙂

  • Reply
   Katharina
   1. maj 2014 at 7:44

   Dejligt at høre 🙂

   Uh den vil jeg tjekke ud – jeg elsker yoga 🙂

   KH Katharina

 • Reply
  Nanna F Nielsen
  29. april 2014 at 20:31

  Det lyder/ser lækkert ud! Brugte du friske eller frosne blåbær? 🙂

  • Reply
   Katharina
   1. maj 2014 at 7:43

   Jeg brugte friske blåbær 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.