Frokost/ Pølsehorn og madmuffins

Kyllingemuffins med hytteost

 photo kyllingemuffins_zpsa01bcbdc.jpg

Wow, jeg kan se, at jeg har fået en masse nye læsere siden Line linkede til mig i søndags, så kæmpe velkommen til jer 🙂

De her kyllingemuffins med hytteost og revne gulerødder lavede jeg i lørdags, da jeg skulle til sammenskuds påskefrokost med pigerne. De blev rigtig gode, hvis jeg selv skal sige det 😉 Hvis man ikke ligger inde med rismel, kan man sagtens bruge normal hvedemel eller havregryn. Bare det binder dejen lidt.


Kyllingemuffins med hytteost

 

Det skal du bruge (ca. 12 stk):
1 løg
3 hvidløg
400 g. hakket kyllingekød
250 g. hytteost
2 æg
3 gulerødder
1 dl. fuldkornsrismel
2 tsk. rosmarin
Salt & peber

Sådan gør du:
Hak løg og hvidløg, riv gulerødderne og pres saften ud af dem. Bland derefter alle ingredienser i en står skål. Put blandingen i små muffinforme og bag dem i ca. 25 – 30 ved 200 grader.


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.