Aftensmad/ Kyllingeretter

Kyllingedeller med spinat

 photo kyllingedeller_zps6ed5ce84.jpg

Forleden lavede jeg kyllingedeller med spinat til aftensmad, Skipper Skræk-style, og det bliver bestemt ikke sidste gang 🙂 Jeg servede dem med ovnbagte søde kartofler og en icebergsalat. En salat, som efter min mening, er en alt for undervurderet salat, der aldrig rigtig har fået sit comeback siden 80’erne 😉


Opskrift på kyllingedeller med spinat

 

Det skal du bruge (ca. 15 stk):
200 gram frossen spinat
450 gram hakket kyllingekød
2 hvidløg
1/2 chili
1 æg
1 1/2 dl. havregryn
Salt & peber

Sådan gør du:
Tø spinaten op i en gryde og pres efterfølgende al væden ud. Bland alle ingredienser godt og form små deller alt efter, hvor store du ønsker dem. Steg dem på en pande i olivenolie.

Bon appétit 🙂


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.