Dips, hummus og lign./ Pestoer

Avocadopesto og squash chips

 photo pesto_zps0cceec5b.jpg

For et par dage siden havde jeg farvefest på min tallerken, som bestod af en salat af peberfrugt, tomater, agurk, oliven og feta, købe falafler, gulerødder i stave, avocado pesto og squash chips. Især sidstnævnte var virkelig snackable 🙂 !


Opskrift på avocadopesto og squash chips

 

Det skal du bruge: 

Til avocado pestoen: 
1 dl. solsikkekerner
1 bundt persille
1/2 dl. parmesan
1 avocado
1 dl. olivenolie
saften fra 1/2 citron
Salt & peber

Sådan gør du: 
Rist solsikkekernerne på en pande, så de bliver let gyldne og lad dem køle helt af. Hak persillen groft og blend derefter alle ingredienser med en foodprocesser (eller med en blender, hvis man har én der virker. Tsk!) Smag til med salt og peber.

Til squash chipsne:
1 squash (eller en courgette – er der egentlig forskel?)
olivenolie
Reven parmesan
Claus Holms Kærligheds Krydderi (ellers tror jeg også noget oregano og cayennepeber kunne smage godt)

Sådan gør du: 
Forvarm ovnen, 200 grader. Skær squashen i stykker på ca. 2 m.m. drys olivenolie, parmesan og krydderier over dem. Bag dem i ovnen i ca. 20 min. eller til de er dejlig sprøde.

Bon appétit 🙂


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.