Morgenmad/ Sundt og sødt

Sunde pandekager

pandekager1 pandekager2 pandekager3 pandekager4
Nogle dage er vigtige at huske. Fødselsdage, årsdage og så selvfølgelig…. INTERNATIONAL PANDEKAGEDAG! Den falder altid første tirsdag efter fastelavn, og i traditionens tro, så er det ens pligt at spise pandekager til aftensmad 😉 Her har jeg lavet sunde pandekager på havregryn, som er meget inspireret af Stinna’s pandekager. De er både sunde og glutenfri, og hvis man nu lader være med at overøse dem med alt for meget sukker, så udgør de jo faktisk en helt hæderlig aftensmad, hvis man tænker på næring og alt det der 😉

Hver opmærksom på, at konsistensen er ret flydende, men det skal den være. Og ligesom med traditionelle pandekager, så går den første pandekage altid i stykker. Det er simpelthen bare en naturlov.

Her har du opskriften på sunde pandekager:

Det skal du bruge (til ca. 6 stk.):
2 dl. havregryn
2 æg
2 1/2 dl. minimælk
lidt salt
1 tsk. vaniliepulver
1 spsk. agavesirup eller flydende honning
kokosolie til at stege i

Sådan gør du: 
1. Blend havregrynene til de får en fin melkonsistens.
2. Tilsæt de øvrige ingredienser og blend yderligere.
3. Steg pandekagerne i kokosolie.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply