Pesto og dip

Konkurrence: VIND lækre olier

 photo 11378766_187101131675017_1332918207_n-1_zpstlzcdazp.jpg

Så er det blevet tid til at forkæle jer med en konkurrence. Fordi, I er så dejlige jo. Det er ovre på Instagram det sker, og hvis du ikke allerede følger mig, så hedder min profil @beetrootbakery.

Du har mulighed for at vinde disse fire overlækre olier fra Svansø, som man kan bruges til alverdens ting. Jeg har selv brugt den med karl johan svampe til disse sunde squash-reder. På instagram har jeg spurgt, hvad DU kunne forestille dig at bruge dem til, og der er allerede kommet nogle seriøse savleforslag 🙂

Her er et par eksempler: 

  • Trøffelmayonnaise
  • Grovpizza med mascarpone, kartoffel og basilikum olien drysset ovenpå med en grøn salat vendt i chili olie til
  • Til at drysse over pastaretter og salater
  • Bønnefritter med chiliolie

Og der er mange flere inspirerende ideer på min profil… 🙂

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply