Bagværk/ Frokost

Fladbrød med spinatpesto og soyapølser

 photo 12224671_145557339133323_588438533_n_zpsgsaw5s7s.jpg photo 12231024_1209421905739141_938785832_n_zpscaorpu2h.jpg

Her har I en opskrift på glutenfri fladbrød med spinatpesto og soyapølser. Jeg har ‘halvt snydt’, da brødet er lavet af en færdigblanding fra Urtekram. Havde jeg ‘hel snydt’, så havde jeg købt en pesto i god kvalitet og brugt den i stedet for at lave min egen. Det må man også godt. Det tæller stadig som hjemmelavet mad 😉 De vegetariske soyapølser har jeg købt på dåse i Super Brugsen, og de smager vildt godt! De er en smule pebrede i prisen, men haps haps haps, de er lækre.

Der bliver forresten en stor portion pesto tilovers, som man kan gemme og bruge til en omgang pasta eller tage et glas med til en veninde 🙂

Det skal du bruge: (ca. 15 stk.)
Ca. 200 g. frisk spinat
2 fed hvidløg
1 tsk. citronsaft
1 håndfuld frisk basilikum
2 spsk. revet parmesan
1 pose pinjekerner (65 g.)
1 tsk. salt
1 dl. olivenolie
1 pakke glutenfri universal bagemix fra Urtekram
1 dåse soyapølser (400 g.)

Sådan gør du: 
1. Først laves pestoen, og det er altså nemt! Spinaten vaskes og hvidløgene hakkes i mindre stykker. Derefter blendes spinat, hvidløg, citronsaft, basilikum, parmesan, pinjekerner, salt og olivenolie. Ønsker du, at konsistensen bliver endnu mere flydende, kan du blot putte mere olie i. Smag til med salt og citronsaft.
2. Dejen laves efter anvisninger på pakken. Den skal ikke hæve, så der er ingen kedelig ventetid. Til gengæld er det meget vigtigt, at den æltes rigtig godt.
3. Form små fladbrød af dejen. Ca. 15 stk. og fordel dem på to bageplader beklædt med bagepapir.
4. Fordel ca. 1 tsk. pesto på hvert fladbrød og fordel tynde skiver soyapølse ovenpå.
5. Bag brødene i ca. 25 – 30 m. ved 200 grader (varmluft).

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply