Aftensmad

Opskrift: Blomkåls hottere (glutenfri)

 photo 11377964_852047111551960_1775305615_n_zpsblsmd33q.jpg
Egenligt havde jeg tænkt mig, at jeg skulle grille de her kyllingepølser, som jeg har fået foræret af Danpo, men altsååååå nu gider jeg ikke vente længere på det der grillvejr! Jeg har i stedet lavet alternative pølsebrød af blomkål, som er 100 gange bedre end de der papbrød, som man kan købe i supermarkederne. Fyldet er asiatisk-inspireret, og jeg kan kun anbefale, at man investerer i en goma dressing. Mums, det smager godt oven på…… Alt!

Anywho, her har I opskriften, som er ret simpel 🙂

Det skal du bruge (til ca. 6 stk.) til ‘brødet’: 
1 stort blomkål
3 æg
2 spsk. loppefrøskaller
1/2 dl. hørfrø
1 tsk. salt
1 tsk. hvidløgspulver

Tilbehør: Kyllinge frankfurter fra Danbo (modtaget som gave), spidskål, forårsløg, frisk chili, sesamfrø og gomadressing. 

Sådan gør du:
1. Riv blomkålet på et rivejern (den grove side) og bland derefter alle ingredienserne til brødet i en skål. Rør godt rundt.
2. Fordel dem i klatter på en bageplade med bagepapir. De skal være ca. 1 cm. høje.
3. Bag dem i ca. 25 min. ved 150 grader, varmluft.

Måske kan du også lide disse indlæg

8 Kommentarer

  • Reply
    joze
    30. juli 2015 at 16:38

    Hvor mange brød er der mon til?:)

    • Reply
      Katharina
      31. juli 2015 at 8:43

      Der er til ca. 6 stk. 🙂

  • Reply
    Camilla L W
    30. juli 2015 at 22:03

    Lyder lækkert… Men hvor finder du din goma-dressing henne? Jeg kan aldrig opstøve dem…

    • Reply
      Katharina
      31. juli 2015 at 8:45

      Hej, Jeg har fundet min i Kødbyen, hvor der er sådan et asiatisk foodmarket sted, men jeg har også spottet goma dressing i Torvehallerne i den der lille asiatiske biks, der ligger 🙂

  • Reply
    Maria Hoffbeck fra En verden af kunst
    30. juli 2015 at 23:08

    Det ser rigtig lækkert ud og jeg kender til alt det med at vente på bedre vejr, som aldrig kommer.
    Aften hilsner med håbet om et godt solskinsvejr med lidt sene grillaftener endnu 🙂

    • Reply
      Katharina
      31. juli 2015 at 8:47

      Tak for din søde kommentar 🙂 Lad os alle krydse fingre!

  • Reply
    Line Rømer
    5. august 2015 at 15:06

    Årh Katte! De der hotdogbrød skal jeg 100% prøve at lave i aften! Ser mums ud!

    • Reply
      Katharina
      7. august 2015 at 20:25

      Do it, de er gode 😀

    Leave a Reply