Aftensmad/ Frokost/ Sponsoreret

3 gange måltidssalater med ost

For nogle uger fik jeg tilsendt en stor kølekasse med en masse forskellige oste fra Taverna. Oh the sweet blogger life. Hvis der er noget, jeg ELSKER, så er det ost, og især når man kan grille det på en pande 😀

Her har I tre måltidssalater til inspiration, hvor jeg har brugt tre forskellige salatoste:

Salat med asparges og grillost  photo 11205684_1604638369783853_791667666_n_zpsqudq0m1o.jpgIngredienser: Asparges svøbt i serrano og stegt på panden, stegt Tavarna grillost, romain salat, tomat, frisk persille, oliven og citronsaft.

Den klassiske grillost fra Taverna, eller halloumi, som man steger på panden (eller grillen)  har en let saltet smag og en konsistens, som er lidt gummeagtig, men på en god måde! I promise.

Falafelsalat med cremet salatost 

 photo 11235997_777495652370489_106387491_n_zpsuj8n5r5m.jpgIngredienser: Agurk, tomat, avocado, Taverna domyati, frisk persille, citronsaft og falafler.

Den klassiske cremede domyati salatost er nu kommet i en ny og mere praktisk emballage, så man ikke får fedtede fingre. Osten her er både egnet til at drysse over salater, men man kan også bruge den i ex. frikadeller.

Quinoasalat med grillost vendt i pesto  photo 11245881_100425066959523_731486109_n_zpsp5579zbd.jpg

Ingredienser: Kogt hvid quinoa, grillost i tern med grøn pesto, stegte asparges, agurk og ristede solsikkekerner.

Denne ost er en nyhed på de danske supermarkedshylder, og jeg spår den en lys fremtid. Den er helt perfekt til en vegetarisk salat, både på grund af den gode smag, men også fordi, at den grundet sit høje proteinindhold også giver en god mæthedsfornemmelse.

Indlægget er lavet i samarbejde med Tavarna

 photo ScreenShot2014-12-11at125951_zps546813ab.png

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply