Bagværk/ Frokost

Melfrit pandebrød

 photo 1_zpscc383678.jpg

Disse små proteinbomber smager dejligt til frokost og er et godt alternativ til rugrødsmadder. Jeg kalder dem brød, men altså, der er jo ikke noget mel i, så måske er det vel egentligt mere en slags udvidet omelet. Jeg ved ikke rigtig, hvor grænsen går… Men de smager ligesom bedre, når man kalder dem brød 😉

Tjek også min opskrift på oopsies, som er lidt i samme boldgade.


Melfrit pandebrød

Det skal du bruge (ca. 4 stk.): 
4 æg
200 g. hytteost
1 fed hvidløg
3 tsk. oregano
1/2 tsk. salt
olivenolie til at stege i

Sådan gør du: 
Pisk æggene med en gaffel og tilsæt hytteost, oregano og salt. Pres hvidløget i og blend dejen med en stavblender, så klumberne fra hytteosten bliver mindre. Varm lidt olivenolie på en pande og steg pandebrødene i ca. 3-4 min. på hver side. Hver pandekage består af ca 3 spsk. af dejen.

Bon appétit 🙂

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply